Mait Kraun • 1. juuni 2017 kell 12:00

Soome hulgimüüja pööras Eestis kahjumi kasumiks

Euromündid  Foto: Reuters/Scanpix

Soome hulgimüüja CLE Balticu käive kasvas Eestis tublisti ning pööras kahjumi kasumiks.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, tööstuskaupade jae- ja hulgikaubandusega tegeleva CLE Baltic OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 39 protsenti, 2,48 miljoni euroni. Ettevõte teenis eelmisel aastal 27 832 eurot kasumit, veel 2015. aastal oli firma 49 478 euroga kahjumis.

Ettevõttes töötas 2016. aastal keskmiselt kuus inimest, eelneva aastaga võrreldes see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta suurenes 39 potsenti, 413 044 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 4 protsenti, 2229 euroni kuus.

CLE Baltic OÜ

„2017. aasta eesmärkideks on kliendibaasi laiendamine, müügikatte suurendamine ja müügitöö efektiivsemaks muutmine. Oluline on säilitada olemasolev kliendibaas,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.

Alates 2015. aasta 16. jaanuarist kuulub CLE Baltic Soomes registreeritud emafirmale Waldec Oy Ab. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Hetkel kuum