"EKRE ja Kesk on nagu katk ja koolera"

16. oktoober 2017, 00:01
Jürgen Ligi valimispeol
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171016/NEWS/171019797/AR/0/AR-171019797.jpg

Reformierakonna liikmel Jürgen Ligil on hea meel, et Äripäeva valimissoovitus sotse eelistada täide ei läinud. Ta lisas, et ta lausa põlgab seda põhjendust, mille pärast Äripäev soovitas Reformierakonda mitte valida.

Jürgen Ligi sõnul on valimistulemused praeguse seisuga lootusrikkad, kuid tulemused on tema sõnul alati alguses petlikud. Nimelt on e-häälte osa Reformierakonnas alati suur olnud. Seekordne e-häälte tulemus on Ligi sõnul aga erakordselt head. „Kartsime, et Keskerakond on valijad ära petnud ja e-hääletusest eemale hoidnud, aga see ei ole tõeks osutunud,“ ütles ta.

Ligil on väga hea meel selle üle, et Äripäeva valimissoovitus seekord sotse valida ei ole täide läinud. „Punased seekord siiski ei domineeri. Me põlgame seda, mida teeb ja räägib EKRE. Samuti põlgame seda, et Äripäev andis oma soovituse valida punaseid põhjendusega, justkui peaks Reformierakond lugu kunagisest Rahvaliidust, praegusest EKREst. Ei pea. Me põlgame kõike, mida EKRE teeb,“ ütles ta.

„See mis juhtus täna, on minu jaoks isiklikult täpp i peale. See, et tuleb EKRE esimees ja ütleb, et tulemusi võltsitakse – vot see väärib põlema panemist. Vot seda rääkige Äripäevas. Tallinnas on probleem ühe erakonna korduv ja süstemaatiline korruptsioon. Ja nüüd heidetakse meile ette, et tahame seda pätikampa maha võtta…“ rääkis Ligi täna Reformierakonna valimispeol Rotermanni kvartalis.

„Keskerakond ja EKRE on nagu katk ja koolera. EKRE puhul on lihtsalt suremuseprotsent väiksem,“ ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2017, 00:16

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing