Äripäev • 23. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Eestlane palkas Taani majanduslehe juhiks eksrahandusministri

Bjarne Corydon
Bjarne Corydon  Foto: Børsen

Taani suurima majanduslehe Børsen nõukogu esimees Karmo Kaas-Lutsberg palkas lehe juhiks Taani endise rahandusministri.

Bjarne Corydonist saab Børseni peatoimetaja ja tegevjuht jaanuarist. Viimase ajani McKinseys töötanud Corydon oli Taani ajaloo noorim rahandusminister aastatel 2011–2015, seda sotsiaaldemokraatide ridades.

Karmo Kaas-Lutsberg töötas 1990ndatel aastatel Äripäevas ajakirjanikuna. Eelmisel sügisel asus ta juhtima Skandinaavia suurima meediakontserni Bonnier ärilehtede divisjoni ja sai ühtlasi ka Bonnier AB juhtkonna liikmeks. Äripäev kuulub Bonnieri koosseisu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt