Ave Lepik • 29. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

VEB panga juht: sanktsioonid on nagu vihm

Vihm  Foto: PantherMedia/Scanpix

Vnešekonombanki ehk VEB panga juht Sergei Gorkov leiab, et Venemaaal pole vaja karta USA uusi sanktsioone - ta soovitab neisse suhtuda nagu vihma.

"Arvan, et pole vaja karta. Sanktsioonidesse tuleb lihtsalt suhtuda nagu vihma. Te teate, kuidas me vihmasse suhtume? Kui on, siis on, ja töötame ka vihma ajal," rääkis ta Vene telekanalile Rossija24 antud intervjuus.

USA administratsioon esitab arvatavasti täna Kongressile nn Kremli ettekande ehk nimekirja ametiisikutest, poliitikutest ja suurettevõtjatest, kellel on seosed Venemaa võimuladvikuga. See nimekiri on USA uute sanktsioonide rakendamise aluseks.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt