Äripäev • 29. mai 2018
Jaga lugu:

Jesse & Kalause büroost lahkub nimipartner

Brigitta Ots, Tanel Kalaus, Eli Lahesoo lähevad Triniti advokaadibüroosse.  Foto: Triniti

Advokaadibüroost Jesse & Kalaus lahkub partner vandeadvokaat Tanel Kalaus koos kahe kolleegiga.

Tanel Kalaus ning Jesse & Kalause senised juristid Eli Lahesoo ja Birgitta Ots liituvad Triniti advokaadibürooga.

Tanel Kalaus on üle 17 aasta tegelenud peamiselt konkurentsiõiguse teemadega. „Mul on siiralt hea meel ühineda Triniti meeskonnaga, mis on üles ehitatud just sellistele väärtustele, nagu minu arvates ühes kaasaegses ja lahedas büroos peab olema. See on selline keskkond, kuhu tahan tulevikus oma panuse anda,“ rääkis Kalaus. Viimase aastaga 16% käivet kasvatanud Triniti meeskond kasvab uute liitujatega 26-liikmeliseks.

Jesse & Kalause büroost lahkus sel aastal ka vandeadvokaat Mari Matjus, kes asus tööle advokaadibüroosse NOVE.

Asutasid ühise büroo kolm aastat tagasi

Ühise büroo asutasid vandeadvokaadid Piret Jesse ja Tanel Kalaus 2015. aastal. Mõlemad töötasid varem Eesti suuremates advokaadibüroodes. Jesse oli advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partner ning tehingute läbirääkija ja äriõiguse spetsialist. Kalaus töötas Raidla Lejins & Norcousi büroos ja on konkurentsiõiguse spetsialist.

Advokaadid rääkisid toona meedias, et ülemaailmsed trendid mõjutavad Eesti õigusteenuste turgu ning tekkimas on üha enam nn butiik-büroosid. „Kliendid ei otsi mitte niivõrd bürood, vaid konkreetse valdkonna parimat spetsialisti. Just seda me pakumegi,“ selgitasid Jesse ja Kalaus.

Aasta hiljem, 2016. aasta märtsis, rääkis Jesse Äripäevale, kuidas enda büroo loomine on end igati õigustanud ja kliendid hindavad väiksemat ja personaalsemat bürood. “Meid on küll turg väga hästi vastu võtnud,” ütles ta.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum