Äripäev • 24. august 2018
Jaga lugu:

Vabaerakonnas kasvavad pinged

Vabaerakonna juht Andres Herkel.
Vabaerakonna juht Andres Herkel.  Foto: Raul Mee

Eile õhtul toimunud Vabaerakonna juhatuse koosolekul teatas juhatusest lahkumisest endine erakonna aseesimees Jaanus Ojangu, väidetavalt avaldati ka soovi, et erakonna esimees Andres Herkel võiks end esimehe kohalt taandada, vahendasid ERRi raadiouudised.

"Ei taha seda enne kommenteerida, kuna mul puudub veel info, kas tegemist on üksikute inimeste või erakonnas valitseva üldise rahulolematusega," ütles Herkel ERRile. "Eelistan esmalt inimestega rääkida, on erinevaid suundi ja võimalik on erakorralise kongressi kokku kutsumine."

Vabaerakond koguneb sisepingeid arutama ka täna. Erakonnas on 24. augusti seisuga 627 liiget.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt