Hommikuprogrammis: mida õppida Rakvere streigist?

Äripäev 04. september 2018, 17:44
Läbirääkimise ekspert ja koolitaja Georg Merilo
https://www.aripaev.ee/storyimage/ea/20180904/NEWS/180909876/AR/0/AR-180909876.jpg

Kolmapäevane Äripäeva raadio hommikuprogramm keskendub jooksvate majandusuudiste kõrval klienditeeninduse paremaks tegemisele ja Rakvere Lihakombinaadi streigi järelmitele ettevõtjate jaoks.

Stuudiokülalised on Denim Dreami kaupluste keti teenindusprotsesside ülesehitaja, praegune teeninduskonsultant Elina Ojastu ning läbirääkimiste ekspert Georg Merilo.

Stuudios on uudistetoimetaja Liis Amor ja saatejuht Meelis Mandel.

11.00–12.00 "Triniti eetris". Alates septembrist tuleb hakata Äriregistris deklareerima ettevõtete tegelikke kasusaajaid. Milliseid probleeme ja küsimusi on juba sellega seoses praktikas tekkinud? Millised on karistused, kui seda nõuet ei täideta? Kas rahapesu vastane võitlus ja sellega karmistuvad reeglid lähevad vastuollu andmekaitse põhimõtetega? Nendel teemadel arutlevad advokaadid Sten Veidebaum ja Maarja Pild. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

13.00–14.00 "Delovõje ljudi". Külas on Eestis tegutsevate nn Big 4 audiitor- ja ärikonsultatsioonibüroode partnerite seas esimene naispartner Olesia Abramova, kes on Baltikumi juhtivamas ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroos EY töötanud 16 aastat. Olesia räägib töö spetsiifikast, võrdleb seda arstitööga ning räägib sellest, kuidas ta on kahe lapse kõrvalt teinud karjääri. Saatejuht Alyona Stadnik.

15.00–16.00 "Fookuses". 18. septembril toimub Äripäeva Akadeemia ja Sekretär.ee koostöös koolitus "Firmaürituste projektijuhtimine", mis õpetab edukalt ja stressivabalt meeldejäävat firmaüritust korraldama. Koolitust juhib Äripäeva arendusdirektor ja 15aastase koolitajakogemusega Mari Kõlli, kes räägib sellest ka stuudios. Saadet juhib Liis Amor.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2018, 17:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing