Väinu Rozental • 18 september 2018
Uudised
Ainult tellijale

Paide ettevõtja: Soomes on aeg küps gaasipedaalile vajutada

Kui tänavu oli üle pikkade aastate ilus suvi, siis tuttavad ettevõtjad on öelnud, et neil on jahutussüsteemi vaja, sest äkki tuleb järgmine suvi sama hull, muigab ventilatsioonisüsteeme paigaldava ASi Comfort AE tegevjuht Enno Rõõs.

Paides asuva ventilatsioonisüsteeme paigaldava ASi Comfort AE tegevjuht ja enamusomanik Enno Rõõs.   Foto: Väinu Rozental

„Ilmselt enne järgmist suve tellitakse meilt jahutussüsteemide töid rohkem, sest inimestel on kuum aeg meeles,“ lisab ta. „Paljud ei saanud aru, et kui on väga soe ja niiske samal ajal, siis jahutusseadmete võimsus kukub olematuks ja inimene arvab, et ventilatsioonisüsteem ei tööta.“

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum