Indrek Mäe • 26 september 2018
Uudised
Ainult tellijale

Lihtsad nipid, kuidas edukamaks saada

Selleks, et nii tööl kui eraelus produktiivne olla, tuleb Nordic Business Forumil esinenud ekspertide hinnangul järgida lihtsaid reegleid – panna paika oma töö- ja puhkeaeg ning õppida tundma enda isikuomadusi, et tugevusi ja nõrkusi enda huvides tööle panna.

Nordic Business Forum  Foto: EPA

„Me vaatame keskmiselt iga kuue minuti tagant oma kommunikatsioonivahendeid, 42 protsenti inimestest kasutab WCs telefoni ning keskmine inimene teeb televiisorit vaadates 21 kanalivahetust tunnis,“ kirjeldas noor teadlane ja Nordic Business Forumi korraldatud kõnevõistluse võitja James Hewitt praegust olukorda. „See tähendab, et me tegelikult kunagi ei puhka, oleme kogu aeg aktiivsed, kuid me ei teadvusta endale, et kogu aeg ei ole lihtsalt võimalik aktiivne olla,“ osutas ta probleemile.

Hetkel kuum