Portfell paisub nagu pärmi peal

Alexander Elderil oli õigus, kui ta soovitas septembrikuisel külaskäigul Brasiiliasse investeerida.  Foto: Andras Kralla
investor Toomas • 1. oktoober 2018 kell 10:09
Investor
Ainult tellijale

Lisaks sellele, et september läheb minu jaoks ajalukku täiesti uue varaklassi lisandumisega portfelli, suutsin möödunud kuul oma aktsiaportfelliga täita ka endale seatud tootluseesmärgi.

Nii kasvas minu portfell septembris võrreldes eelmise aasta sama kuuga 12,67 protsenti ning võrreldes augustiga 1,67 protsenti, mis on 30 päeva kohta pea sama suur number, kui suutsin saavutada terve eelmise aastaga. Minu portfelli väärtus septembri viimase börsipäeva seisuga on 321 887,81 eurot. Eriti õnnelikuks teeb mind aga fakt, et olen eesmärgipärase kasvu saavutanud nii, et võrdlemisi suur hulk minu portfellist ehk 27 protsenti on endiselt rahas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum