• Jaga lugu:

  Utilitase ümber tiirutavad kosilased

  Kristjan Rahu Äriplaani konverentsil.Foto: Eiko Kink
  Turul liiguvad kuuldused, et investorid tunnevad huvi soojafirma Utilitas osaluse omandamise vastu, kirjutab Postimees. Suuromanik Kristjan Rahu kinnitas, et tema poole on pöördutud, aga maksimaalselt võiks rääkida vähemusosaluse müügist ning ettevõtte kontrollpakett jääks igal juhul tema kätte.
  Ühte anonüümset võimalikku ostjat esindab Ellex Raidla partner Sven Papp, kes rääkis, et leidub ka teisi kosilasi. Papp hindas, et juhul kui Utilitas tervenisti maha müüdaks, jääks tehingu hind umbes samasse suurusjärku, mille eest ostetakse taastuvenergiaettevõte Nelja Energia.
  Investeerimisfirma Redgate Capital partner Aare Tammemäe pakkus, et hind võib jääda 300–400 miljoni kanti.
  Kolmandas kvartalis tootis Utilitas 150 000 MWh soojus- ja 95 000 MWh elektrienergiat, millest 95 protsenti toodeti taastuvkütusest. Ettevõte investeerib sel aastal kaugküttesüsteemidesse 50 miljonit eurot. Käimas on Tallinna Mustamäe tootmiskompleksi rekonstrueerimine, kus kaasajastatakse olemasolev katlamaja ning ehitatakse taastuvkütustest elektrit ja soojust tootev koostootmisjaam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Seda me ootame: puhast ausat emotsiooni
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Saksa keemiakeskuses toimus suur plahvatus
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.