Majandus ja kinnisvarasektor on heas seisus, aga...

Vasakult Kaius Kiivramees ja Mikk Taras  Foto: Liis Treimann
Indrek Mäe • 17 november 2018
Börsiuudised
Ainult tellijale

Nii Eesti kui maailma majandus on küll heas seisus, kuid peamised riskifaktorid tulenevad nii tehnoloogiasektori aktsiatest kui USA kalduvusest ülelaenamisele, tõdeti Kultuurikatlas toimuval Targa Raha konverentsil.

„Kümme aastat Lehman Brothersi pankrotist on täpselt paras aeg küsida, kas oleme selle ajaga jõudnud uue kriisi lävele,“ rääkis LHV portfellihaldur Mikk Taras. Eelmist buumi finantseeris tema hinnangul tohutu laenutegevus. „Oli tunne, et jõuame kohe viie rikkama riigi hulka, kuid seda kasvu finantseeris ainult majandusse pumbatud laenuraha,“ nentis Taras.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum