Majandus ja kinnisvarasektor on heas seisus, aga...

Vasakult Kaius Kiivramees ja Mikk Taras  Foto: Liis Treimann
Indrek Mäe • 17. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Nii Eesti kui maailma majandus on küll heas seisus, kuid peamised riskifaktorid tulenevad nii tehnoloogiasektori aktsiatest kui USA kalduvusest ülelaenamisele, tõdeti Kultuurikatlas toimuval Targa Raha konverentsil.

„Kümme aastat Lehman Brothersi pankrotist on täpselt paras aeg küsida, kas oleme selle ajaga jõudnud uue kriisi lävele,“ rääkis LHV portfellihaldur Mikk Taras. Eelmist buumi finantseeris tema hinnangul tohutu laenutegevus. „Oli tunne, et jõuame kohe viie rikkama riigi hulka, kuid seda kasvu finantseeris ainult majandusse pumbatud laenuraha,“ nentis Taras.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt