• Jaga lugu:

  Tere ja Farmi juht Katre Kõvask lahkub ametist

  Tere ja Farmi Piimatööstuse juhatuse esimees Katre Kõvask teatas, et lahkub ametikohalt kahe nädala pärast, 8. mail.

  Juhatuse esimees Katre Kõvask (esiplaanil), Tere tegevjuht Margit Talts ja juhatuse liige Valdis Noppel.Foto: Andres Haabu
  Mind kutsuti neid ettevõtteid juhtima palvega aidata päästa Tere piimatööstus ning luua tingimused Tere ja Farmi piimatööstuste liitmiseks, selgitas Kõvask. Esialgu püstitatud eesmärgid said tema sõnul täidetud.
  "Üks etapp ettevõtte juhtimises sai läbi. Meil on õnnestunud taastada head ja töised suhted farmeritega, klattida suur osa ettevõtte vanadest võlgadest, kasvatada käivet ning kasumlikkust koduturul kui ka suurendada ekspordi osakaalu. Muu hulgas avasime ettevõtte jaoks uuesti Jaapani turu ning sisenesime täiesti uuele Vietnami turule. Andsime Tere brändile uue hingamise ning kindlustasime Farmi brändi positsiooni," ütles ta.
  Kõvask sõnas, et tema jaoks on aeg küps, et vaadata otsa uutele väljakutsetele. Tere ja Farmi piimatööstuste juhatuse liikmena jätkab ka pärast 8. maid Valdis Noppel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.