Allan Rajavee • 9. mai 2019 kell 11:33
Uudised
Ainult tellijale

Nuutmann: kuulutusteäri müük ei kulgenud üle kivide ja kändude

Balti kuulutusteäri ehk Baltic Classifieds Groupi müügil ei lasu Eesti konkurentsiameti uurimise tõttu murevarju, kuna tegemist pole nii tõsise menetlusega, mis takistaks tehingu toimumist, tõdes UP Investi juhatuse liige Sven Nuutmann.

UP Investi juhatuse liikme Sven Nuutmanni (fotol) sõnul on Balti kuulutusteäri müük sujunud rahvusvahelisete ostu-müügitehingute tavade järgi ja saadav tulu läheb Margus Linnamäele Up Investi ning Magnumi äritegevuse laiendamisse Baltimaades.  Foto: Andras Kralla

„Kogu müügiprotsess viidi läbi rahvusvaheliste tavade järgi,“ kinnitas Nuutmann. Tema sõnul läbisid Baltic Classifieds Groupist huvitatud osapooled mitu kontrollvooru, mille käigus valiti mitme mittesiduva pakkumise vahel välja parim. „See, et lõpuks Apax võitis, oligi konkursi tulemus,“ tõdes Nuutmann.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum