Rivo Sarapik • 26 juuni 2019
Uudised
Ainult tellijale

David Beckham tegi Eesti saunatootjale 300 000 euro suuruse kingituse

Saunatootja Iglucraft juht Priit Kallas toodetavas iglusaunas. Ettevõtte tootmishoone asub Leies.  Foto: Elmo Riig / Sakala / Scanpix

Eesti saunatootja Iglucraft sai üleilmselt tuntuks jalgpallistaarile David Beckhamile iglusauna müümisega. Ettevõtte juht Priit Kallas ütles Äripäeva raadios, et nimekate klientide tasuta reklaam õpetas talle kaht: tuleb julgeda küsida ja mõelda suurelt.

David Beckhamil on Instagramis üle 55 miljoni jälgija. Sotsiaalmeediakanalit analüüsiva ettevõtte Hopper andmeil võiks temalt tasulise postituse tellimine maksta ligi 300 000 eurot. Iglucraft sellist summat välja käima aga ei pidanud, rääkis ettevõtte juht Priit Kallas Äripäeva raadio saates „Ideest kasumini“. Staar tuli Eesti tootjale appi ja postitas lihtsalt küsimise peale.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum