Äripäev • 25. juuli 2019 kell 9:46
Uudised
Ainult tellijale

Tallink tegi omale uue taksoäpi

AS Tallink Takso omanikud on AS Infortar ja laevandusfirma AS Tallink Grupp. Ain Hanschmidt on rääkinud, et Infortar tegi Tallink Takso, mis viiks turistid linna, et nad ei satuks kallite taksode peale, kes küsivad paari kilomeetri eest 1500 krooni. Tüssamise korral on nad vihased ikka Tallinki peale, rääkis Hanschmidt.  Foto: Raul Mee

Eesti ühed suuremad taksofirmad, Tallink Takso ja Takso 24 võtavad kasutusele uue, Eestis arendatud taksoäpi Taxilink, teatasid ettevõtted.

Tallink Takso juhatuse liige Tõnu Uusmaa ütles, et kui praegu turul olevad äpid arvutavad sõiduhinna sisse liiklusummikud, ootejärjekorrad ja muu sellise, siis Taxilink äpp tagab kliendile alati ühe hinna ehk kasutuskindluse. Ta märkis, et Taxilinki kaudu tellides saab klient ametliku takso ja kindluse ka teenuse kvaliteedis – juhi taust on kontrollitud ja tal on olemas kõik seaduse poolt nõutud oskused, load ja sertifikaadid ning auto ise on uus ja tehniliselt korras, vastab euronormidele ja on liikluses kindlustatud taksona.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum