Äripäev • Pille Ivask • 26. august 2019 kell 12:02
Uudised
Ainult tellijale

Toom Tekstiil müüdud, etteotsa asub Wendre eksjuht

Foto: Andres Raudjalg

Viljandimaal 1995. aastast tegutseva Toom Tekstiili ostis ettevõte Smart Production Nordic, keda esindab hiljuti Wendrest lahkunud Vahur Roosaar.

Roosaar tunnistas Äripäevale antud kommentaaris, et pärast seda, kui ta eelmise aasta septembris Wendrest lahkus, ei plaaninud ta valdkonnas edasi tegeleda. Küll aga liikusid varakevadeks asjad sinnamaale, et Toom Tekstiili suuromanik Illimar Toom oli huvitatud ettevõtte müügist ning Roosaar ühes investoritega nägi selles võimalust. "Ta (Toom- toim) tahtis ise keskenduda teistele asjadele ja hea meelega annaks ettevõtte üle kellelegi teisele majandada," ütles Roosaar.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum