Indrek Mäe • 20 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Trammiliikluse edasiarendus tõotab magusaid kinnisvara hindasid

Trammiliinide pikendamine Tallinnas ja selle lähiümbrusesse jäävatesse valdadesse muudaks osas piirkondades kinnisvara eriti magusaks, tõdes Harjumaa Omavalitsuste Liidu nõunik Kaarel Kose Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Trammiliiklus võib lähikümnenditel kujuneda alternatiiviks autodele.  Foto: Raul Mee

Nii on trammiliinist huvitatud näiteks Viimsi, Maardu, Rae, Jüri, Peetri ja Tabasalu. „Inimesed tahavad samasugust kiiret ühendust, nagu on täna rongide näol olemas Sakus,“ rääkis Kose. Tema visiooni kohaselt võiks Tallinnat lähiümbrusesse jäävate valdadega ühendada kiire trammiliiklus. „Poleks üldse halb, kui Tallinna–Tartu maantee ääres hakkaks liikuma tramm kiirusega 90km/h.“

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum