Eliisa Matsalu • 11. oktoober 2019 kell 12:49
Uudised
Ainult tellijale

Uusarenduse tuksi keeranud ärimees: raha pole, tupikseis…

Uusarenduse elanikud Keilas nõuavad kohtu kaudu oma elupaiga arendaja Päikeseelamu OÜ pankroti väljakuulutamist, et nad saaksid maja ehitustöödega ise lõpuni minna ja majas elamise seaduslikuks teha. Päikeseelamu omanik Artem Akhmetchin jagas majaelanikele esimest korda vastuseid alles täna kohtusaalis.

Päikeseelamu OÜ omanik Artem Akhmetchin arendas Harjumaal ühe uusarenduse, aga muutus enne maja valmimist maksejõuetuks. Majas elavad aga juba inimesed sees, kes on nüüd hädas hirmuga, et peavad oma taskust kõik kinni maksma.  Foto: Andras Kralla

"Tupikseis on ja mul ei ole raha tööde lõpetamiseks," ütles Akhmetchin. Majaelanikele ütles ta, et püüab olukorda lahendada, kuid kui majaelanikud nõudsid selleks konkreetseid samme ja võlgade tasumise tähtaegu, jäi Akhmetchin vastustega jänni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum