• Jaga lugu:

  IIZI omanik kasvab Baltimaade suurimaks

  Kesk- ja Ida-Euroopa juhtiv riski- ja kindlustusmaaklerettevõte GrECo Group, millesse kuulub ka Eestist IIZI Kindlustusmaakler AS, omandab 80% Leedu kindlustusmaaklerist UADBB Sagauta, kasvades nii Baltimaade suurimaks riskijuhtimis- ja kindlustuskonsultandiks.

  IIZI Kindlustusmaakler ASi ja GrECo Baltic Holding ASi juhatuse esimees Igor Fedotov.Foto: Andres Haabu
  Austria kindlustusmaakler GrECo on Leedus tegutsenud juba alates 2008. aastast Vilniuses asuva esinduskontoriga. Leedus viies asukohas esindatud Sagauta ühineb GrECoga ja jätkab tegutsemist GrECo Sagauta nime all. Ettevõtte asutajad ja praegused omanikud jätkavad ettevõttes ning ülejäänud osalus ettevõttes jääb neile.
  GrECo grupi juhatuse liige ja Baltikumi juht Georg Winter ütles, et Sagauta omandamine tugevdab veelgi meie positsiooni Baltikumi turul. „Tänu IIZI omandamisele Eestis ja Lätis eelmisel aastal saab meist Baltimaade suurim riskijuhtimis- ja kindlustuskonsultant,” lausus ta.
  „See tehing annab võimaluse viia kogu Baltikumis ellu juba Eestis ja osaliselt ka Lätis edukalt toimivat strateegiat pakkumaks kindlustuslahendusi ja -teenuseid lisaks äriklientidele ja partneritele ka internetipõhiselt jaeklientidele,“ ütles IIZI Kindlustusmaakler ASi ja GrECo Baltic Holding ASi juhatuse esimees Igor Fedotov.
  GrECo grupp on sõltumatu perefirma – 86,67% ettevõttest kuulub Neubrandi perekonnale. Ettevõtte peakontor asub Viinis ning 53 kontoris, mis asuvad 16 riigis, töötab 960 töötajat. Ettevõte on kindlustusmaaklerite võrgustiku kaudu esindatud rohkem kui 200 riigis üle maailma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.