Allan Rajavee • 4. november 2019 kell 11:43
Uudised
Ainult tellijale

Oluline parandus: IKT-firmade töötajate puudujääk kasvab 7000 inimeseni

Server  Foto: Indrek Susi

Eelmisel nädalal IKT aastakonverentsil esinenud audiitorfirma KPMG partneri Joel Zernaski ettekandes märgiti, et järgmisel aastal läheb IKT-firmadel vaja 37 000 uut töötajat, siis Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) kõneisik Kristi Semidor täpsustas, et järgmisel aastal kasvab IT-spetsialistide puudujääk siiski 7000 inimeseni.

Eelmisel reedel Äripäevas avaldatud number 37 000 läks Eesti ajakirjanduses liikvele, sest Zernaski esitluse slaidil oli ekslikult kirjutatud sõna "juurde". "Tegelikult on mõeldud, et sektoris töötab umbes 30 000 inimest ja vaja oleks juurde 7000," täpsustas Semidor esmaspäeval.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum