Allan Rajavee • 1. november 2019 kell 9:10
Uudised
Ainult tellijale

Elisa Eesti juht kritiseerib valitsuse kurssi: see läheb tarbijale kalliks maksma

Elisa Eesti tegevjuhi Sami Seppäneni arvates on riik teinud puhtalt emotsionaalseid hinnanguid. "Huawei koduriik pole tõesti meie mõistes õigusriik ja ma olen aus - Hiinas on probleeme. Samas ei mõjuta need kuidagi Huawei tehnoloogia kvaliteeti ja selle kasutamisega seotud fakte," arvas Seppäenen.   Foto: Andras Kralla

Eesti sideteenusteturul on valitsenud Euroopa parim hinna ja kvaliteedi suhe, kuna turule on lubatud kõik võrguseadmetetarnijad, ütles Elisa Eesti juht Sami Seppänen, kuid 5G andmeside puhul ei pruugi see tema sõnul enam varsti kehtida, sest valitsus plaanib tema sõnul alustada kaubandusõda Hiinaga.

"Meil pole väga helge tulevik, kui praegused trendid jätkuvad," ütles Seppänen eile IKT-aastakonverentsil. Tema hinnangul on Eesti sattunud Trumpi kaubandussõjas etturiks, kes USA liitlassuhte nimel on valmis lõhkuma praegust eelkõige lõpptarbijale soodsat turuseisu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum