Äripäev • 7. november 2019 kell 6:35
Uudised
Ainult tellijale

Koger kuulutas välja Timo Houses pankroti

Saneerijatege kokkuleppele mittejõudnud Kogeri Timo Houses pankrotipesas jäid kahe kuu palgast ilma selle töötajad  Foto: Veiko Tõkman

Septembris veel saneerimisega pääseda lootnud moodulmajade tootja Timo Houses OÜ, mis kuulub ärimees Andres Kogerile, kuulutas neljapäeval välja ettevõtte pankroti, kuna ei jõudnud võlausaldajatega saneerimise osas kokkuleppele. Töötajad jäid ilma kahe kuu palgast.

„Olime lootusrikkad saneerimisprotsessi õnnestumise osas ja tegime kõik endast oleneva, kuid kahetsusväärselt peame täna teatama ettevõte pankrotti minekust. Oleme tänulikud oma klientidele ja töötajatele, kellega koos oleme loonud kõrgetele kvaliteedistandarditele vastavaid moodulmaju Skandinaavias," ütles Timo Houses OÜ juhatuse esimees Andres Koger.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum