Annika Kald • 8. november 2019 kell 12:45
Uudised
Ainult tellijale

Analüütiku hea valem pensioniraha iseseisvaks investeerimiseks

Analüütikud rõhutavad, et kui inimene otsustab hakata tulevikus ise oma pensioniraha investeerima, siis peavad investeeringud olema kindlasti korralikult hajutatud, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmunud erileht Minu pensioniraha.

Eestis tegutseva investeerimisanalüüside idufirma Enlight Research asutaja Mattias Wallander.  Foto: Erakogu

Eestis tegutseva investeerimisanalüüside idufirma Enlight Research asutaja Mattias Wallander andis hea valemi, millest lähtuda – kui investor on 45aastane, siis on tal soovituslik 45% portfellist paigutada kõrge reitingu, aga madalate tasudega võlakirjade indeksifondi (ETF), 10% Eesti börsiaktsiatesse ja 45% ülemaailmsetesse aktsiatesse investeerivatesse indeksifondidesse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum