Priit Pokk • 20. november 2019 kell 16:12
Uudised
Ainult tellijale

Tingas: Euroopa võib reeglite pitsitamisega ennast nurka mängida

Ernst & Young Baltic AS partner Ranno Tingas leiab, et Euroopa riskib reegleid karmistades ka enda nurka mängimisega.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Eesti on nii-öelda skeemitamise direktiivi vastu võtmise käigus käitunud ratsionaalselt, kuid laiemalt vaadates võib Euroopa ennast reeglite karmistamisega nurka mängida, lausus Ernst & Young Baltic AS partner Ranno Tingas.

Tingase sõnul muutub ärikeskkond Euroopas järjest reguleeritumaks ja karmimaks. "Ettevõtjad on ilmselt seda juba ammu märganud," ütles ta. Kuigi eesmärk on ilmselt üllas – arendada ja hoida õiglast ärikeskkonda – riskib Euroopa tema sõnul reegleid karmistades ka enda nurka mängimisega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum