Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Mainekas tippkokk ja restoraniärimees: pihta me saame kõik nagunii
Esimene kriisipäev näitab restoranides 30-40-protsendilist käibelangust, kuid arvatavasti langus suureneb 50-60 protsendini, tõdes restoranide omanik Joel Ostrat intervjuus Ärilehele.
Joel Ostratile kuuluvad näiteks restoranid Cafe Truffe ja Werner.
Foto: Andras Kralla
„Kui olukord kestab kaks nädalat, siis elame selle rahulikult üle. Järelvõnge veel paar nädalat, võib-olla kuu,“ arutles Ostrat, kes loodab, et maikuus on käidavas taastunud.