Sigrid Kõiv • 3. mai 2020 kell 15:23
Uudised
Ainult tellijale

Kriisiblogi: juhtide hinnang ärikeskkonnale langes pea poole võrra

Töötukassa palgahüvitist on saanud mootorsõidukite müügis 21 ettevõtet kogusummas 109 434 eurot ning masina- ja metallitööstuses 27 ettevõtet kogusummas 453 327 eurot.   Foto: Liis Treimann

Masina- ja metallitööstuse ning automüügi ettevõtete juhtide hinnang ärikeskkonnale oli aprilli keskpaigaks kukkunud varasemalt 56 protsendilt 33 ja 23 protsendini, selgus Äripäeva Infopanga konkurentsiraportitest.

See näitab, et hinnang sektori seisundile on väga pessimistlik. Varasemalt on mõlema sektori ettevõtete juhid pidanud ärikeskkonda pigem neutraalseks. Juhid täheldavad, et ettevõtete peaaegu kõik näitajad on suhteliselt kiires languses. Ainus näitaja, mis pigem püsib või langeb vähe, on toodete-teenuste hind.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum