Äripäev • 9. august 2020 kell 5:00
Uudised
Ainult tellijale

Uuring: kriis tabas noori valusalt, kuid optimismi jagub

Kiirtoidu koht Vana-Narva maanteel  Foto: Erik Prozes

COVID-19 pandeemia tabas nii millenniumipõlvkonda ehk millennialeid kui ka Z-generatsiooni rängalt, kuid mõlemad näevad seda perioodi kui võimalust alustada otsast peale ja tegutseda, kirjutab Deloitte'i hiljutisest uuringust* ettevõtte Eesti haru juht Kristine Jarve.

Pandeemiajärgselt on peaaegu 30% Z-generatsioonist ja peaaegu veerand noorematest millennialitest (25–30-aastased) kas töö kaotanud või ajutiselt tasustamata puhkusel. Ainult kolmandik millennialitest ja 38% Z-generatsioonist vastas, et nende tööhõive ja sissetulek ei ole muutunud. Kriisil on siiski ka mitmeid positiivseid mõjusid:

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum