Anu Jõgi • 11. august 2020 kell 9:32
Uudised
Ainult tellijale

USA on suutnud Nord Stream 2 rahastajat hirmutada

Venemaa gaasitoru paigaldamislaev Akadeemik Tšerski Rugeni saare Mukrani sadamas.  Foto: Reuters/Scanpix

Soome energiafirma Fortumi omanduses olev Uniper eeldab, et Ameerika plaanitavate sanktsioonide tõttu võib gaasijuhtme Nord Stream 2 ehitamine edasi lükkuda või ka üldse lõpuni teostumata jääda, kirjutab Reuters.

Saksamaa ettevõte hoiatas poolaasta tulemustest teatades, et ajal, mil USA intensiivistab oma pingutusi kehtestada sanktsioone gaasijuhtme Nord Stream 2 projekti vastu, kasvab võimalus, et torujuhtme valmimine lükkub edasi või jääb see üldse valmis ehitamata, vahendab Reuters. See on Unperi jaoks suurim risk.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum