Annika Kald • 2. september 2020 kell 8:27
Uudised
Ainult tellijale

Ann Runnel: absoluutselt hädavajalik on eriala vahetada

Eesti idufirmade seas stereotüüpide murdja ja maailmamuutja tiitliga tunnustatud, rõivatööstuse jääkidega võitleva iduettevõtte Reverse Resources asutaja Ann Runnel leiab, et tööelus on absoluutselt hädavajalik iga 5–10 aasta tagant hiljemalt edasi liikuda, kirjutab erileht Minu karjäär.

Ann Runnel õpetab oma lastele juba väiksest peale, et raha tuleb jagada kolme laekasse. Üks on jooksvateks kuludeks, teine selleks, et koguda raha suuremateks ostudeks, ja kolmas pikaks ajaks tagavara, et tekiks puhver selleks puhuks, kui asjad viltu veavad.  Foto: Marko Mumm

“Muidu jääd oma mugavustsooni ja maailm jookseb sust mööda,” tõdes hakkaja naine. Osa inimesi siiski teeb tööd, mis neile huvi enam ei paku, ja ei julge ellu muutusi tuua, sest nad tunnevad hirmu, mis saab siis nende eluasemelaenust ja muudest finantskohustustest, kui nad lihtsalt loobuvad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum