Wolti statistika järgi on mitmed Eesti ettevõtted hakanud varem kontoris korraldatud ühislõunaid saatma töötajatele kodudesse.

- Wolti toidukuller.
- Foto: Andras Kralla
Wolti Baltikumi partnerlussuhete juhi Mantas Lomsargise sõnul on eriolukord pannud ettevõtted otsima uusi viise oma töötajate motiveerimiseks, ajal kui tiimiürituste ja ühislõuna korraldamine on raskendatud. “Kui varem nägime ettevõtete seas kasvavat trendi toidu kontorisse tellimises, siis on huvitav olnud jälgida, kuidas praegune olukord seda mõjutab,” rääkis ta.
Seotud lood
Verston Eesti juht Jarmo Liiveri sõnul peab tulevik olema targem, rohelisem ning paindlikum. Eesti suurim taristuehitaja on teinud kestlikkusest oma strateegilise prioriteedi ning just muutuste juhtimine aitab ettevõttel Euroopa mastaabis eestvedajaks pürgida.