Kristjan Pruul • 20. november kell 10:52
Uudised
Ainult tellijale

Riigikontroll: ministrid võiksid mõõdutunde säilitada ka kirjaliku regulatsioonita

Riigikontrolör Janar Holm  Foto: Liis Treimann

Valitsuse liikmed võiksid säilitada mõõdutunde oma tegevuses ka ilma eraldi koostatud regulatsioonide ja määrusteta, kommenteeris riigikontrolör Janar Holm peaministri palvet haridusministri autokasutamise skandaali järel luua uus reeglistik ametiautode kasutamiseks.

"Täiskasvanud ja vastutustundlikud inimesed, olgu nad siis ministrid või mis tahes muu ameti pidajad, peavad ise tajuma, millised on nende toimimises piirid, mille ületamine on ühiskonna seisukohast vastuolulisi tundeid tekitav, tunnetatav põhjendamatute eeliste loomisena," kirjutas Holm riigikontrolli veebilehele tehtud postituses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum