Äripäeva eriprojektide toimetus • 3. detsember 2020 kell 12:59
Uudised
Ainult tellijale

Analüüs: meediamajade kõrgliigasse pääseb tugeva müügi ja kasumlikkusega

Karmis konkurentsis, kus meediamajadel tuleb veebireklaamitulude teenimisel mõõtu võtta Google’i- ja Facebooki-laadsete hiiglastega, jõuavad plussi vaid need, kes tegutsevad piisavalt efektiivselt, kasutades ära digitaliseerimist ja online-meedia potentsiaali, kirjutab Äripäeva Meediamajade edetabelit analüüsinud KPMG Balticsi auditi juht Indrek Alliksaar.

Indrek Alliksaar esines 2020. aasta Eesti Ehituskonverentsil Kultuurikatlas.  Foto: Raul Mee

Äripäeva meediamajade edetabeli tipus domineerivad Eesti tuntud tegijad. Esikoha pälvis 2019. aasta tulemuste põhjal Äripäev ise. Eeskätt vaid trükimeediale tuginedes on kasumlikkuse saavutamine keerulisem ja palju lihtsam on tulusid globaalsetele reklaamimüüjatele kaotada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum