Rivo Sarapik • 25. detsember 2020 kell 2:07
Uudised
Ainult tellijale

Auto kortsu sõitmisest sündis äriidee, mis meelitas investoriks endise peaministri

Kindlustus digitaliseeriva idufirma DriveX juht Rauno Sigur (keskel) koos ettevõtte kaasasutajatega Valter Läll (vasakul) ja Kentti Koppeliga (paremal).  Foto: Johan-Paul Hion, Ajujaht

Enda avariile järgnenu pani Rauno Sigurit asutama kindlustust digitaliseeriva ettevõtet DriveX. Teiste seas endise peaministri investoriks meelitanud Siguri sõnul tuleb valida nii investoreid kui kliente.

DriveX rajaja Rauno Sigur rääkis Äripäeva Raadiole antud intervjuus, miks ta investorite sekka näiteks ekspeaminister Taavi Rõivase kutsus, kuidas selles äris suureks kasvada ja kuidas on oluline nii kliente kui partnereid valida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum