Ken Rohelaan • 15. jaanuar kell 12:10
Uudised
Ainult tellijale

Euroopa Keskpank: pangad ei ole veel tundnud pandeemia täit mõju

Euroopa Keskpanga peahoone Saksamaal Frankfurdis.  Foto: Ralph Orlowski, Reuters/Scanpix

Koroonapandeemia täielik mõju alles tuleb euroala pankadeni, kirjutab Bloomberg Euroopa Keskpanga mitme esindaja hoiatustest.

"Kriis ei ole läbi ja selle majandusmõjud on alles täismahus tulemas," ütles reedel Iirimaa keskpanga juht Gabriel Makhlouf. "Euroala pangad seisavad tõenäoliselt silmitsi kahjudega ja edasise survega nende juba niigi nõrkadele kasumlikkuse väljavaadetele," lisas ta. Makhlouf hoiatas panku, et nad peavad dividendide väljastamisel oleme eriti ettevaatlikud ja olema kindlad, et omakapital suudab pehmendada kaotusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum