• Jaga lugu:

  Putini ministri tütar pumpab miljoneid oma Eesti IT-firmasse

  Venemaa endine side- ja infotehnoloogia minister Leonid Reiman on pildil vasakul. Tema tütar annab oma kahjumis Eesti firmale suuri laene.Foto: AFP/Scanpix

  Juba aastaid pakub üks Eesti IT-ettevõte oma teenuseid Euroopa, Põhja- ja Lõuna-Ameerika klientidele. Selle firma suuromanik on endise Venemaa side- ja IT-ministri tütar, kes on oma Eesti ärile laenanud miljoneid eurosid, kirjutab Äripäeva teemaveeb.

  Oma aastaid kahjumis püsinud Eesti firmale suures ulatuses laene andnud Marina Reimani isa Leonid Reiman oli 1999-2008 Venemaa side- ja IT-minister ning hiljem presidendi nõunik. Nüüd tegutseb ema poolt eesti juurtega eksminister ka ise IKT-äris.
  Tänavu esimeses kvartalis näitas kõnealune Marina Reimani IT-ettevõte aastatagusega võrreldes pea kolmekordset käibekasvu. Mis teenuseid firma pakub, kuidas hindab juhatus ettevõtte seisu ning millise oma identiteeti varjata aitava tehnilise lahendusega nad äsja turule tulid, loe teemaveebist ituudised.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Kosenkranius tahab Pärnus EKRE valitsemisest kõrvale jätta
Pärnus valimised võitnud EKRE võib ootamatult linnavalitsusest kõrvale jääda, sest senine linnapea Romet Kosenkranius alustab koalitsioonikõnelusi hoopis Reformierakonna ja Keskerakonnaga.
Pärnus valimised võitnud EKRE võib ootamatult linnavalitsusest kõrvale jääda, sest senine linnapea Romet Kosenkranius alustab koalitsioonikõnelusi hoopis Reformierakonna ja Keskerakonnaga.