Artikkel
 • Jaga lugu:

  Kauppalehti: Eesti start-up skeene õitseb ja riigis rõhutakse tegemisvaimule

  Intervjuu Kauppalehtile andis ka endine minister Andres Sutt, kelle sõnul võiks aastaks 2025 olla Eestis 25 ükssarvikut.Foto: Liis Treimann

  Soome majandusleht kirjutab, et Eesti loodab Soome turistide tagasitulekut, aga meelitab oma riiki ka uusi ärisid. Endine minister Andres Sutt leiab, et hea viis äritegevust siiakanti tuua oleks Helsingi ja Tallinna nõndanimetatud kaksiklinn Talsingin.

  Soomlased tunduvad olevat Eesti taasavastanud. Jaanuarist juunini saabus Tallinna sadamasse ligikaudu 573 200 Soome laevareisijat, aasta varem külastas riiki kokku 400 000 soomlast. Nüüd loodab Eesti naaberriigist vastu võtta kaks miljonit külastajat aastas, vahendab Kauppalehti. Eesmärki püütakse saavutada tiheda koostöö, pööraste turundusvisioonide ja hoolikalt läbimõeldud otsustega.

  Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

  logi sisse!

  undefined

   Telli Äripäev
   Jaga lugu:
  • Hetkel kuum
  Soovime edu võitluses “aatemeestega”
  Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Poliitikutel on kahtlemata õigus, et konkurentsiamet peaks olema võimekas ettevõtlusvabaduse regulaator, aga samamoodi tuleb olla meelekindel poliitilistes tõmbetuultes, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
  Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
  Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
  Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
  Reaalajas börsiinfo
  Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
  Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
  Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
  Eesti Energia valmistab ette pumphüdroelektrijaama ehitust Ida-Virumaale
  Rajatav pumphüdroelektrijaam aitab kaasa energiajulgeolekule pärast desünkroneerimist Venemaa energiasüsteemist. Jaam toimib võimsa salvestina ja soodustab taastuvenergia kasutuselevõttu.
  Rajatav pumphüdroelektrijaam aitab kaasa energiajulgeolekule pärast desünkroneerimist Venemaa energiasüsteemist. Jaam toimib võimsa salvestina ja soodustab taastuvenergia kasutuselevõttu.
  Maksudega trikitanud rõivatööstur kärises isiklikku pankrotti
  Juuli keskel kuulutati välja rõivatööstur Kalev Protteni isiklik pankrot.
  Juuli keskel kuulutati välja rõivatööstur Kalev Protteni isiklik pankrot.

  Küpsised

  Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

  Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.