Liina Laks • 10 september 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Liina Laks: kellele ma oma pensioniraha kogun?

Olen alati arvanud, et II sambasse kogun pensionit endale – aga võta näpust, tegelikult tuleb nendest mõnekümnest eurost kuus üleval pidada tervet armeed hädalisi, kirjutab Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Liina Laks.

Liina Laks.  Foto: Andras Kralla

Kui meile gümnaasiumi lõpus pankuripoiss klassi sisse murdis, olid tal kaasas pastakad, II sambaga liitumise lepingud ja pilt palmisaarest, kuhu ta meid kõiki pensionirahaga saata lubas. Polnud seal mingit informeeritud fondivalikut ega teenustasude võrdlust. Õpetaja valvsa pilgu all pidime kõik allkirjad alla panema. Pärast sain pastaka omale.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum