Valdar Liive • 15. mai 2020 kell 3:00
Arvamused
Ainult tellijale

Valdar Liive: Eesti ja Soome koostöö kerkib uuele tasandile

Oodi raamatukogu Helsingis on suurepärane inspiratsiooniallikas ka eestlastele.  Foto: Shutterstock

Siiamaani on Soome ja Eesti majanduskoostöö olnud pigem ressursipõhine, silmapiiril on aga trend, et ressursipõhine koostöö muutub inspiratsioonipõhisemaks, kirjutab NewCo Helsinki ettevõtlusnõustaja Valdar Liive.

Kriisi puhkedes ja eriolukorra kehtestamisel oli Soomes kõige valusam ja otsesem mõju üksikettevõtjatele. Tüüpilise kriisiaja üksikettevõtja näiteks on juuksuri- või iluteenust osutav isik, kes klientide kadumisel sattus kohe raskustesse rendimaksete tasumisel. Kõige keerulisem on turismi- ja sellega kaasnevates sektorites. Eraldi kriitilise sektorina on välja toodud restoranid ja kohvikud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum