Edgar Grünberg • 9. juuli kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Notar Edgar Grünberg: kaugtõestamisest saab uus normaalsus

Kaugtõestmisel peab iga osaline olema oma arvuti taga.   Foto: Kaanon kinnisvarabüroo

See, et tulevikus tehakse väga suur hulk, võib-olla isegi enamik tehinguid videosilla vahendusel, on tõsiasi, kinnitab notar Edgar Grünberg, kellelt Kaanon kinnisvara uuris, milliseid probleeme on sellega esinenud.

Kaugtõestamise näol on tegu võimaluse, mitte kohustusega ning iga notar otsustab ise, kas ta viib toimingu läbi kaugtõestuse teel või mitte. Suures pildis näeb kaugtõestamine välja nagu kohapealne notariaalne tehing, vahe on lihtsalt selles, et kaugtõestamise korral leiab osapoolte kohtumine aset videosilla vahendusel, mitte füüsiliselt samas kohas kohal olles.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum