Karin Paulus • 13. august kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Karin Paulus: linnavõimu mõistus takerdub Laagna tee ja Noblessneri vahele

Omamoodi "Pargi ja sõida!". Kuna ühistransport on hea, siis on Mustamäel ja teistes paneelelamurajoonides palju seisvaid masinaid. Parkimiskohtade leidmine on keerukas, sest parkimine on õues tasuta. Nii hoitakse autosid sageli murul ning jalakäijatel ees.  Foto: Erakogu

Tallinna praegune lahendus autostumisega võitlemisel on pigem parkimiskohtade loomine majade juurde ning tasuliste parkimisalade kasvatamine. Aga saaks ka nutikamalt, et parklate asemel oleks rohkem parke, kirjutab Äripäeva essees kunstiteadlane Karin Paulus.

Kiiret autostumist saab lõpetada mitmel viisil. Keelata inimestel pendeldamine maalt linna; sunnismaisus ja passide ärakorjamine; kodukohajärgne töökohavalik; isikliku autoga liikumise muutmise võimalikult ebamugavaks näiteks kiirusepiirangute ning mõnede alade sulgemisega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum