Teet Kerem • 17. november 2020 kell 13:00
Arvamused
Ainult tellijale

Teet Kerem: miljard kopitab hoidlas

Teet Kerem.  Foto: Urmas Kamdron

Praegune olukord ei sarnane eelmise majanduskriisiga, kuid oma raha tasuks igaühel ja alati siiski targalt hoida, kirjutab Coop Panga eraklientide igapäevapanganduse juht Teet Kerem.

Kui eelmine mõõnaperiood sai alguse finantssüsteemist endast, siis praeguse olukorra taga on teadlikud otsused panna majandus osaliselt seisma, et vähendada viiruse levikut. See on arusaadav käitumine, kuid milline saab olema sellest tingitud pikaajaline mõju, on väga raske öelda. Olukord muutub päevade ja nädalatega. Selge on see, et hetkel on mõnel valusam kui teisel, aga kui pikaks ja suureks see valu kasvab, näitavad järgnevad kuud või aastad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum