• Jaga lugu:

  Alibaba möödus turuväärtuselt Wal-Martist

  Alibaba tõusis turuväärtuselt ette Wal-MartistFoto: Bloomberg

  Kui aktsiad tegid kaks nädalat tagasi tugevat langust, teatasid mitmed eksperdid, et Alibaba aktsiaemissioon 19. septembril võis tähendada pullituru lõppemist, vahendab CNN Money.
  Seda aga pole juhtunud. Aktsiad on tõusnud ettevõtete heade tulemuste ajendil uute rekorditeni. S&P500 ning Dow Jones indeksid jõudsid reedel kõigi aegade tippu. Üks tõusuaktsiatest on aga just Alibaba.
  Hiina e-kaubandusettevõte tõusnud esimese kauplemispäeva sulgemishinnast 7 protsenti kõrgemale ning kaupleb 20 protsenti kõrgemal oma kõige madalamast tasemest. Täna on aktsia tõusnud 3 protsenti ning saavutanud kõrgeima taseme alates emissioonist.
  Tänu tänasele rallile on Alibaba nüüd väärt rohkem kui tuntud jaekaubandushiid Wal-Mart.
  Alibabal on nüüd aga aeg tõestada, et aktsia on õiglaselt hinnatud – homme hommikul tulevad välja ettevõtte esimesed emissioonijärgsed kvartalitulemused.
  Analüütikud ootavad ettevõtte kasumiks 970 miljonit dollarit ehk 44 senti aktsia kohta, selgub FactSet andmetest. Wall Street ennustab, et müük kasvab 45 protsenti 2,6 miljardi dollarini.
  Arvestades seda, mida aktsia on varasemalt teinud (tõusis näiteks esimesel kauplemispäeval 38%), siis ootused on ilmselgelt väga kõrged.
  See pakub võimaluse ka Alibaba aktsia pealt teenida. Tõenäoliselt on vaja oodatust paremaid tulemusi, et aktsia tugevalt tõusma panna. Peamiselt hoiavad analüütikud silma peal Alibaba mobiiliäri käekäigul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.