• Jaga lugu:

  Baltika kasvatas müüki

  Baltika juht Meelis Milder teatas loetud päevad tagasi, et börsifirma käive kasvas kolmandas kvartalis aastaga pea viiendiku võrra.Foto: Andras Kralla

  Baltika oktoobri konsolideeritud müügitulu ulatus 5,2 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 7%.

  Ettevõtte teatel oli oktoobri konsolideeritud jaemüük 4,39 miljonit eurot, vähenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 1%. Hulgimüük kasvas eelmise aasta oktoobriga võrreldes 87%, e-poe müük suurenes 268%.
  Jaemüük suurenes Baltikumis 1%, seal hulgas Lätis 12%, Leedus 8% ja Eestis vähenes 8%. Venemaa jaemüük vähenes võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 15%. Kohalikus valuutas mõõdetuna kasvasid müügid Venemaal 1%.
  Baltika frantsiisipoodide suund täienes börsifirma teatel oktoobris kolme uue poega, mil Moskvas avas frantsiisipartner Gold Button Bastioni, Ivo Nikkolo ja Montoni poe. Jaevõrk suurenes kahe poe võrra kui Tallinnas avati Blue Inc ja Bastioni pood.
  Baltikal oli oktoobri lõpu seisuga kokku 125 kauplust, seal hulgas on 4 frantsiisipoodi Venemaal, 1 Hispaanias, 2 Valgevenes ning 14 tegutsevat frantsiisipoodi Ukrainas. Baltika enda opereeritavate kaupluste kuu keskmine müügipind vähenes 1%.
  10 kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 44,99 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 8%. Jaemüük oli kokku 40,23 miljonit eurot (+4%), sealhulgas kasvas müük Baltikumis 8%. Hulgimüük oli 4,26 miljonit eurot (+45%) ja e-poe müük 347 000 eurot (+90%).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Spordiklubid võitlevad pimesi elu eest
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.