• Jaga lugu:

  Riskifondide juhid teenivad rekordiliselt

  Foto: Bloomberg

  Riskifondi juht võib aastas teenida rohkem kui enamus inimesi teenib terve oma elu jooksul.

  Fondijuhi keskmine palk, mis hõlmab põhipalka ja boonust, on 2014. aastal keskmiselt 2,4 miljonit dollarit, mis on võrreldes eelmise aastaga 8% võrra enam, selgub Glocap Hedge Fund Compensation Report andmetest.
  Suurteks riskifondideks arvati need, mis haldavad enam kui 4 miljardit dollarit.
  “Riskifondide boonused jätkavad 2014. aastal kasvu, olles peamiselt mõjutatud juhtimistasude tõusust. Riskifondid on taas oma palkasid tõstmas äratamaks tipptalentide tähelepanu,” märkis Glocap's Hedge Fund investeerimisjuht Anthony Keizner.
  Riskifondi majandusharu kasvas rekordilise 2,82 triljoni dollarini kolmanda kvartali lõpus; seda on 18 miljardi dollari võrra enam kui eelmises kvartalis.
  Tasu oleneb suuresti fondi tulemuslikkusest ja ettevõtte suurusest; edukaimatel fondide portfooliojuhtidel on kaheksa-tasemelised kompensatsiooniprogrammid, selgus uuringust.
  Algajad riskifondi analüütikud teenivad ka üpris hästi. Analüütikud prognoosivad nende palgakasvuks 5%, kergitades nende palga keskmiselt 372 000 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.