• Jaga lugu:

  Arco Vara aktsiatelt eemaldati vaatlusmärge

  Kinnisvarafirma Arco Vara.Foto: Scanpix

  Nasdaq Tallinn eemaldas eile Arco Vara aktsiatelt vaatlusmärke, kuna kontserni struktuur ja bilanss on paranenud.

  „Pärast aktsiakapitali suurendamist, osadest projektidest väljumist ning üldist kontserni struktuuri ja bilansi korrastamist on investoritel börsi hinnangul lihtsam ettevõtte majandusnäitajaid hinnata ja nende põhjal investeerimisotsuseid teha,” teatas börs, viidates Arco Vara selle aasta III kvartali tulemustele.
  Börs lisas vaatlusmärke 14. jaanuaril 2013 seoses Arco Vara kontserni varade ja kohustuste ümberhindlusega, mille tulemusel vähenes ettevõtte omakapital 19,67 miljoni euro võrra. See võis viidata emitendi majandusliku olukorra keerukusele ning börs pidas vajalikuks juhtida sellele investorite tähelepanu.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.