Rainer Saad • 11. november 2014
Jaga lugu:

Arco Vara aktsiatelt eemaldati vaatlusmärge

Kinnisvarafirma Arco Vara.
Kinnisvarafirma Arco Vara.  Foto: Scanpix

Nasdaq Tallinn eemaldas eile Arco Vara aktsiatelt vaatlusmärke, kuna kontserni struktuur ja bilanss on paranenud.

„Pärast aktsiakapitali suurendamist, osadest projektidest väljumist ning üldist kontserni struktuuri ja bilansi korrastamist on investoritel börsi hinnangul lihtsam ettevõtte majandusnäitajaid hinnata ja nende põhjal investeerimisotsuseid teha,” teatas börs, viidates Arco Vara selle aasta III kvartali tulemustele.

Börs lisas vaatlusmärke 14. jaanuaril 2013 seoses Arco Vara kontserni varade ja kohustuste ümberhindlusega, mille tulemusel vähenes ettevõtte omakapital 19,67 miljoni euro võrra. See võis viidata emitendi majandusliku olukorra keerukusele ning börs pidas vajalikuks juhtida sellele investorite tähelepanu.

 

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt