Arco Vara aktsiatelt eemaldati vaatlusmärge

11. november 2014, 09:27
Kinnisvarafirma Arco Vara.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141111/BORS/141119941/AR/0/AR-141119941.jpg

Nasdaq Tallinn eemaldas eile Arco Vara aktsiatelt vaatlusmärke, kuna kontserni struktuur ja bilanss on paranenud.

„Pärast aktsiakapitali suurendamist, osadest projektidest väljumist ning üldist kontserni struktuuri ja bilansi korrastamist on investoritel börsi hinnangul lihtsam ettevõtte majandusnäitajaid hinnata ja nende põhjal investeerimisotsuseid teha,” teatas börs, viidates Arco Vara selle aasta III kvartali tulemustele.

Börs lisas vaatlusmärke 14. jaanuaril 2013 seoses Arco Vara kontserni varade ja kohustuste ümberhindlusega, mille tulemusel vähenes ettevõtte omakapital 19,67 miljoni euro võrra. See võis viidata emitendi majandusliku olukorra keerukusele ning börs pidas vajalikuks juhtida sellele investorite tähelepanu.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2014, 09:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing