• Jaga lugu:

  Päev börsil: uudised Aasiast veavad turge alla

  Börs TokyosFoto: Bloomberg

  Negatiivsed uudised Jaapanist vedasid täna langusesse nii Aasia börsid kui USA kui Euroopa aktsiaindeksite futuurid.

  Täna avaldatud Jaapani majandusakasvu statistika näitab, et riigi peaministril Shinzo Abel saab majanduse elavdamine olema keeruline. Sisemajanduse kogutoodang langes juulist septembrini aastases võrdluses 1,6%. Tänavu esimeses kvartalis oli vastav langus 7,3%.
  StandardPoor's 500 indeksi futuurid kukkusid varahommikul Londonis 0,4% ja Euro Stoxx 50 langes 0,8%. Jaapani Nikkei 225 on täna kukkunud koguni 2,96%.
  “Jaapani majanduskasvu statistika lisas turgudele muret globaalse majandukasvu pärast, ” märkis Royal Bank of Scotlandi Aasia aktsiaturgude osakonna juht Greg Gibbs.
  Ka Hiina aktsiad on täna languses hoolimata sellest, et Hongkongi ja Shanghai börside ühendus avati. Hongkongi Hang Seng indeks on 0,96%-lises languses ja Shanghai indeks 0,19%-lises languses. Ka India Sensex indeks on kukkunud 0,28%.
  Euroopa suuremad börsid on hetkel väikeses tõusus. Briti FTSE 100 indeks on kerkinud 0,29%, Prantsuse CAC 40 0,35% ja Saksa DAX 0,05%.
  Nafta hind jätkab täna samuti langust. West Texas Intermediate naftafutuurid kukkusid New Yorgis 0,9%, 75,17 dollarile barrelist. Brenti toornafta hind langes varahommikul Londonis 1,1%, 78,52 dollarile barrelist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Kruuda elukoht Iirimaa pealinnas on kesklinna butiikarenduses
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Iirimaa maksejõuetusameti kodulehel avaldatud teates ärimees Oliver Kruuda pankroti kohta on tema elukoha aadressiks märgitud uus kortermaja Dublini kesklinnas.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.