• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohus jättis Tõnis Haaveli hagi Ekspressi vastu läbi vaatamata

  Tõnis Haavel.Foto: Andras Kralla

  Harju Maakohus otsustas jätta läbi vaatamata Tõnis Haavelile kuuluva osaühingu Grupivara hagi Ekspress Grupp vastu, teatas börsifirma äsja.

  Hageja vaidlustas Ekspress Grupi läinud aasta majandusaasta aruande kinnitamise otsuse, kuna leidis, et aruanne ei kajasta kostja majandustulemust õigesti.  Ekspress Grupi teatel leidis kohus, et isegi kui aruanne on ebaõige ja raamatupidamise seaduses ette nähtud reeglitega vastuolus, siis ei saa see olla aktsionäride üldkoosoleku otsuse tühisuse aluseks, mistõttu peab kohus hagi õiguslikult perspektiivituks.
  Kohtu hinnangul enamusaktsionäride otsus kasumi jaotamisel ei ole vähemalt üldjuhul vastuolus ka heade kommetega pelgalt seetõttu, et otsustamisel ei järgitud vähemusaktsionäri soove ja vastuväiteid.
  Ekspress Grupp on jätkuvalt arvamusel, et ettevõtte 2013. aasta majandusaasta aruande koostamisel on järgitud raamatupidamise seaduse kõiki sätteid, seisab börsiteates. Samuti on ettevõtte audiitor PwC kinnitanud aruande koostamise õigsust ning vastavust Euroopa Liidu poolt vastuvõetud rahvusvahelistele raamatupidamise standarditele.
  OÜ Grupivara on AS-i Ekspress Grupp aktsionär, kellele kuulub 100 aktsiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Omniva juht: oleme valmis konkureerima Boltiga
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".