Juhan Lang • 26. november 2015 kell 6:34

Nordeconi tütar napsas Ukrainas hiigellepingu

Nordeconi ehitustööd.  Foto: Raul Mee

Nordecon ASi Ukraina tütarettevõte OOO Eurocon Ukraine ja OOO Prosperitatis sõlmisid Kiievi oblastisse korterelamute rajamise peatöövõtu lepingu.

Nordeconi teatel sõnastab raamleping Brovary linnas ligi 80 ha suurusele kinnistule ligi 500 000 ruutmeetri elamispinna ning neid teenindava infrastruktuuri ja parkimisrajatiste, lasteaedade ja kooli rajamise, plaani järgi kaheksa aasta jooksul.

Raamlepingu järgi on tööd jaotatud 25 etappi ning iga etapi ehitus-, rahaline ja ajamaht määratakse eraldi lepinguga, teatas ettevõte börsile. Eurocon Ukraine töötab projektijuhtimismeetodil avatud arvetega.

Iga tööetappi alustatakse üksnes tellija tellimiskirja alusel ning pärast tasutud ettemaksu. Summadele lisandub kokkuleppeline peatöövõtja tasu.

Hetkel kuum