Rainer Saad • 2. märts 2016
Jaga lugu:

Citron: Tesla aktsia langeb 100 dollarile

Tesla  Foto: EPA

Tesla aktsia reageeris eile 4protsendilise langusega, kui Citron Research teatas, et on panustanud elektriautode tootja aktsia langusele.

Twitteri kontol kirjutas Citron, et panustas Tesla aktsia langusele, kuna nõudluse ja pakkumise probleemi tõttu peaks aasta lõpuks aktsia kukkuma 100 dollarile ning praegused uudised aktsia kohta ei paista head, vahendas CNBC.

Kuigi Tesla aktsia reageeris 4protsendise langusega, vähenes kauplemispäeva lõpuks miinus 2,91 protsendini ning aktsia sulgus 186,35 dollaril. Citron Researchi hinnasiht Tesla aktsiale on 100 dollarit. Aasta algusest on Tesla aktsia hind langenud 23 protsenti.

Eelmisel kuul teatas Tesla, et kavatseb sel aastal kätte toimetada 80 000 – 90 000 uut sõidukit, mis on rohkem kui Wall Streeti 79 000 sõiduki prognoos. Neljandas kvartalis kasvas Tesla käive võrreldes aasta tagasi sama kvartaliga 59 protsenti.

Eelmisel nädalal teatas Citron Research, et on võtnud lühikese positsiooni ettevõtte Mobileye aktsiatega. Citron on ettevõte, mis avaldab erinevate börsifirmade kohta analüüse ning ettevõttel on ka enda aktsiaportfell.

Jaga lugu:
Hetkel kuum